🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با روابط نامشروع مکرر همسر، چگونه برای طلاق اقدام کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۷

باسلام
قبلا مشکلم را با موضوع خیانت پرسیدم که یکی از وکلای محترم گفتند خیانت نمیشود و میشود روابط نا مشروع
چند سالی هست در گیر روابط همسرم با زنان و دختران هستم چه تلفنی و چه از طریق پیامک و شبکه های اینترنتی بارها و بارها مچ او را گرفتم هر دفعه با هم بحث کردیم و با عذرخواهی و اظهار ندامت مانع از جدایی میشود ولی باز کارهایش را تکرار می کند ( از ارتباط تلفنی مطمین هستم و شک به خیانت هم دارم چون ایشان وازکتومی انجام داده است ) این چند سال فقط بخاطر فرزندانم تحمل کرده ام ولی دیگر نمیتوانم و ادامه این زندگی برایم سخت شده است و خسته شدم که تمام لحظه های زندگیم باید حواسم بهش باشه که با کی حرف میزنه وبه کی پیام میده و راضی به طلاق نیست لطفا راهنمایی ام کنید که چکار کنم

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.
اگر مدارک و ادله کافی مبنی بر روابط نامشروع ایشان داشته باشید، میتوان علاوه بر مجازات کیفری ایشان ، اقدام به طلاق نمایید.
مدارک و ادله منظور متن پیامک ها، شهادت شهود و ... است.
با آرزوی سلامتی و موفقیت برای شما

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

سلام
شما می توانید با اثبات رابطه نامشروع ایشان ضمن تقاضای مجازات وی مبادرت به ثبت دادخواست طلاق نمایید البته برای شکایت باید ادله کافی داشته باشید
البته پیشنهاد میدم از طریق مشاوره خانواده اقدام به حل موضوع نمایید

سلام
در صورتی که بتوانید ادله کافی جهت ارتباط نامشروع ایشان داشته باشید می توانید مبادرت به طلاق نمایید

سلام، شما اگر بتوانید فساد اخلاقی و روابط نامشروع ایشان نه رابطه جنسی همون رابطه تلفنی و پیامک های عاشقانه و اینارو در دادگاه اثبات کنی میتوانی طلاق بگیرید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط