با سوءاستفاده از سیم کارت و زیر سوال بردن آبرو، چگونه از طریق قانونی پیگیری شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۴۵

با سلام و عرض ادب مدیر یک مدرسه با ۵۰۰ دانش آموز هستم روز دوشنبه ۳۰ دی ماه ساعت ۱۵ گوشی من که از سیم کارت برادرم استفاده می کردم گم شد بعد از پیگیری از دوستان و هم سر و یسنا و تماس مداوم اثری نبود تا اینکه بعد از نیم ساعت گوشی بوق خورد و آقایی میانسال پاسخ دادن که من گوشی شما راه در خیابان افتاده و زیر تایر ماشین له شده پیدا کردم الان هم در ترمینال به سمت روستا می روم و فردا آن را به مدیر مدرسه تحویل می دهم من هم که مدیر آنجا را می شناختم تماس گرفتم و ایشان هم مرد را شناخت.
فردا اول وقت سیم کارت را مسدود کردم بعد از یک ساعت از اداره تماس گرفتند که برای تمام کادر اداره پیامک های بسیار رکیک از همین سیم کارت ساعت ۳ نصف شب ارسال شده است متاسفانه برای تمام مخاطبینم از اولیا و سپاه و ... از جانب بنده پیامک های نامشروع با نام بنده ارسال شده است الان برادر بنده در خارج از کشور هستند چطور می تونم این موضوع را پیگیری کنم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از لحاظ موقعیت اجتماعی شما مبرهن می باشد که اعمال ارتکابی کار شما نیست،
دلایل اثبات بیگناهی شما، شهادت همکاران، پیرمرد یابنده، استعلام از موقیعت استقرار سیم کارت در زمان مقرر، گوشی که از آن اعمال توهین صورت گرفته و سرنخی که در خصوص شماره ای که شاید مطالبه وجه و .... بیان شده باشد جملگی دلالت بر اثبات بیگناهی شمااست ، عذر خواهی کتبی و اکر مختصر موضوع برای مخاطبین شما اصلح بنظر می رسد.
بدیهی است از طریق مراجع قضائی می توانید شکوائیه خود را نیز در خصوص اتهامات فوق تقدیم فرمائید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط