با شماره من زنگ زده به یکی و دیگری را فریب داده اند، آیا باز من متهم میشم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۶

سلام و خسته نباشید
با شماره من زنگ زده به یکی و برنده حج و زیارت شدید پول فرستادن بحساب دیگه و برگشت دادن پول در صورتی که گوشی من بیشتر خاموش بوده و زیاد استفاده نمیکنم از از اون خط شکایت کردن رو خط خودم ینی من زنگ زدم چند بار منع تعقیب میخوره این پرونده ولی شاکی اعتراض میزنه رای و جوان فقط با خط خودم کلاهبرادری نکردی نکرده با خیلیا اینکارو کرده ایا باز من مهتم میشم چون خط بنام خودمه در صورتی که همه دادگاه ها از این ماجرا خبر دارن من این وسط بیگناه فقط میریم زندان میشه راهنمایی کنید چکار کنم و کجا برم شکایت کنم که من مهتم نشم

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید بتوانید اثبات نماییدکه خط تلفن شما در تصرف دیگری بوده است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

بستگی به تحقیقات قضائی دارد و اینکه آیا شما هم نقشی در این قضیه داشته اید یا خیر؟

اگر منع تعقیب صادر شده است احتمال زیاد به دلیل عدم وجود دلایل کافی در پرونده بوده است و یا عدم احراز سوء نیت بوده است واعتراض به قرار منع تعقیب هم به احتمال زیاد رد می گردد و نیازی هم نیست که شما شکایت جدیدی مطرح بنمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط