🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با شکایت از سیم کارت چگونه رابطه را اثبات میکند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۵۵

سلام خسته نباشید
من حدود ۴۰ روز هستش که با یه دختری در ارتباط بودم یه شب داداشش متوجه میشه و شماره ی منو ازش میگیره.
آیا میتونه از من شکایت کنه؟
و اگه این کار رو بکنه چه جوری اثبات میکنه؟

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظر ایشان امکان طرح دعوا ندارد و در صورت اقدام دعوا رد میشود

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

اگرسیم کارت به اسم دختر باشد .‌برادر وی سمتی درطرح شکایت ندارد

با سلام
بردار دختر به دلیل ذی سمت و ذی نفع نبودن نمی تواند از شما شکایت نماید و در صورت شکایت نیز به نتیجه نخواهد رسید.

با سلام. مورد از مواردی نیست که بتواند مشمول اتهامی قرار گیرد

سلام. اول اینکه داداش ایشون ذی نفع نیست به عبارت دیگر بزه دیده نیست تا شکایت کنه، بنابراین با شکایت ایشون دادسرا قرار منع باید بزنه. دوم اینکه صرف رابطه داشتن با یک دختر جرم نیست. مگر اینکه ایشان را مورد مزاحمت قرار داده یا الفاظ و عکس های نامشروعی ردو بدل شده باشد که ان هم در صورتی است که خود دختر شکایت کند. ان هم در صورتی که دختر نیز رضایت نداشته است وگرنه شکایت نمیتواند بکند چون مزاحمتی صورت نگرفته است.

بنام خدا _بلاخره اگر علیه شما شکایت شود و پس از استعلام و اخذ پرینت مکالمات مشخص بشود شما با ایشان در تماس بودید بایستی دلیل داشته باشید اگر شماره بنام شخص شما باشد ضمن اینکه من فکر نمی‌کنم شکایت علیه شما مطرح بشود چرا اینکه به روش‌های زیاد میشه دفاع کرد تا اتهامی متوجه شما نباشد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط