🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با شکستن دندان در فوتبال؛ شکایت کنم میتونم دیه بگیرم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۲۵

خسته نباشید
من تو فوتبال یکی منو هل داد منم خوردم به یکی دیگه دندونم شکست به اون پسری که هل داده گفتم که باید پول ترمیمشو بده اون میگه که یک سومشو میدم بقیه شم باید خودتو و اون پسره دیگه بده حالا میخام ببینم من باید چیکار کنم؟ از کدومشون باید شکایت کنم؟

۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت خود را علیه هر دو نفر ثبت کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین

اگر عملیات ورزشی بر خلاف مقررات انجام پذیرد و منجر به حادثه شود، مرتکب همانند حوادث خارج از زمین ورزش، تحت تعقیب قرار می گیرد.

سلام
ابتدا باید از هر دو نفر شکایت کنید تا مشخص شود مقصر چه کسی است .

سلام

از هردو نفر شکایت مطرح نمایید

با سلام
ایراد ضرب و جرح غیرعمدی میتواند عنوان شکایت شما باشد لیکن در صورت میتوانید علیه هر دو شخص و اداره برگزار کننده فوتبال شکایت نمائید لیکن در صورت داشتن بیمه ورزشی کلیه ی غرامت ها را میتوان از بیمه اخذ نمود

خب طبعا همون که هل داده چون نه شما اختیار کنترل کردن حرکتت رو در اون لحظه داشتی و نه اون که بهش خوردی از قبل متوجه بوده.
ضمنا نظر کارشناس جنبه مشورتی دارد و برای قاضی الزام آور نیست و ملاک حقوقی در اینجا تعمد مباشر است

باسلام علیه هردونفر شکایت طرح نمایید و از طریق دادگاه به کارشناس ارجاع خواهدشد النهایه شخص مقصر بایستی خسارت وارده را جبران نماید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط