🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با عدم حصول نتیجه ارجاع در شورا، مجدد شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۷۵

سلام، بنده علیه شخصی به خاطر درگیری شاکی شدم. بعد از اولین ابلاغیه به دادگاه مراجعه کردم و از من خواستند شاهد بیارم. حالا بعد یک ماه پرونده رو به شورای حل اختلاف ارسال کردن و رفتم سایت عدل ایران دیدم خلاصه پرونده از سمت دادگاه مختومه شده و به شورا ارسال کردن. خواستم بدونم اگه در شورا به نتیجه نرسیدم باید دوباره شکایت کنم یا پرونده برمی‌گرده دادگاه؟

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
جهت صلح وسازش به شورا ارجاع شده در صورت عدم سازش به دادسرا ارجاع می شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

با سلام
پرونده جهت حصول صلح و سازش به شورا ارجاع گردیده و در صورت عدم نتیجه به دادسرا ارسال خواهد شد.

باسلام؛
پرونده برای صبح و سازش به شورا ارسال شده است و پرونده مجددا به دادسرا برای رسیدگی و تحقیقات مقدماتی ارسال میشود.

خیر در شورا صرفا برای صلح و سازش می باشد و اگر سازشی اتفاق نیفتد پرونده را به دادسرا اعاده می نمایند.

سلام

خیر
پرونده برای سازش به شورا ارسال شده اگر بلانتیجه باشد مجدد برای رسیدگی به دادسرا ارسال میشود

سلام ارجاع پرونده به شورا جهت ایجاد صلح و سازش است که در صورت عدم حصول نتیجه به شعبه رسیدگی در دادسرا ارسال می شود

با سلام،خیر نیاز به شکتات مجدد نیست.ارجاع به شورای حل اختلاف‌جهت امکان صلح و سازش است در صورت عدم صلح به دادسرا ارسال میشود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط