🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با عدم درج میزان عقب نشینی, آیا اعتراضی در آینده می‌توانند داشته باشند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸۱۰

سلام
من یک باب خانه حیاط دار که ۱۵۵ متر مربع هست و دارای ۴ متر عقب نشینی هست را طبق متراژ قید شده در سند مالکیت ۱۵۵ متر به خریدار فروختم و نامه عقب نشینی شهرداری بهشون که به عمق ۴ متر هست نشون دادم و معامله انجام شد و ولی تو قرارداد هیچ اشاره ای به عقب نشینی نشده و و چک ها پاس شده و هنوز انتقال سند انجام نشده نوبت دفتر خانه برای سه ماه دیگه هست و الان خریدار رفته شهرداری برای استعلام عقب نشینی و من هم روز معامله بصورت شفاهی و حتی کپی استعلام سنوات گذشته که شهرداری مکتوب گفته بود چقدر عقب نشینی داشته بهشون دادم ولی تو قولنامه چیزی قید نشده آیا اعتراضی در آینده می‌توانند داشته باشند؟ فسخ معامله یا برگشت پول بابت مقدار عقب نشینی حتی پس از انتقال سند به نام خریدار در آینده؟ اینکه من قبل از انتقال سند که سه ماه فرصت دارم میتونم به خریدار بگم قبل از انتقال سند نسبت به اینکه از این عقب نشینی اطلاع داره در زیر مبایعه قید و امضا بزنه؟

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم قید موضوع در قولنامه ، امکان ادعا و طرح دعوی بعدی وجود داره و قطعا برای شما دردسر ساز خواهد شد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

در مبایعه نامه موضوع را ذکر کنید که با این اقدام از اعتراض احتمالی در آینده جلوگیری خواهد شد

سلام،بهترین کار این است که ماجرا را در همان مبایعه نامه منعکس نمایید و مجددا به امضای ایشان برسانید.

عقب نشینی مربوط به زمانی است که ملک تخریب و بازسازی شود . بدیهی است تا زمانیکه بازسازی صورت نگیرد عقب نشینی نیز منتفی بوده و از آنجا که شما ملک را به صورت وضع موجود فروخته اید و تفاوت متراژی بین وضع موجود با سند وجود ندارد لذا نیازی به صورتجلسه و ....هم نبوده و جای نگرانی نمی باشد .

در مبایعه نامه ذکر کرده و امضا کنید تا درآینده اعتراض و ادعایی مطرح نگردد

میتوانید در مبایعه‌نامه این موضوع را ذکر کنید تا از احتمال وقوع طرح دعوا در آینده جلوگیری کنید چون ممکن است خریدار مطالبه ثمن ۴ متر اضافی را نماید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط