🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با عنوان رابطه نامشروع از من شکایت شده است، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۲

شرح درخواست
قصد ازدواج با خانمی را داشتم ولی موقعی که شروع به تحقیق کردم . متوجه شدم ایشان در گذشته و زمانی که با بنده قصد ازدواج داشتن شروع به روابط متعدد با پسران و مردان زن دار کرده است . و بعد از اعتراف خود ایشان که در واتساپ موجود است . و اینکه بنده ایشان را تهدید کردم به این موضوع که خانواده ات را در جریان خواهم گذاشت . جلوتر از گفتن بنده خودشان انطور که خواسته اند با خانواده اش درمیان گذاشته و حالا از بنده در دادگاه امنیت اخلاقی شکایت کرده اند . به نظر شما منم شکایت کنم . یا تو دادگاه حرفامو بزنم . ایا جرمی مرتکب شده ام

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قصد ازدواج علقه زوجیت ایجاد نمی کند

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

درود
قصد ازدواج علقه زوجیت ایجاد نمی کند ، و شما ذینع به شکایت نمی باشید چون رابطه ای بین شما نمی باشد ، ولی اگر شخص مقابل با عنوان افترا و توهین از شما شکایت کند باید دلایلی بر اثبات سخنان شما داشته باشد پیام تلفنی مدرکی کامل دال بر اثبات نمی باشد ، و شما به هیچ عنوان سخنی از روابط شخص را مطرح نکنید زیرا باید مدارکی بر اثبات داشته باشید در غیر صورت محکوم به افترا خواهید شد مضافا به هیچ عنوان با شخص مقابل تماس نیز نداشته باشید زیرا با گرفتن پرینت از شماره شما مدرکی دال بر مزاحمت تلفنی شما خواهد بود.

مخاطب عزیز
اگر قصد ازدواج خود را بتوانید اثبات و دلایل انصراف شما از آن با مستندات کافی باشد، و ...... تبرئه می شوید.
به هرجهت ممکن است جهات دیگری هم وجود داشته باشد که نیاز به بررسی پرونده هست.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط