🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با فروش خودرو به چند نفر چه باید کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۸۴

باسلام.
تو را خدا راهنماییم کنید پولم رفته ماشینمم رفت. یه ماشین خریدم نصف کل مبلغ بابت خرید خودرو دادم و رسید گرفتم بابت خرید خودرو فلان. ماباقی چک دادم که یک ماهه دیگه موعد چک میشه. قولنامه هم بهم ندادن. چند روز پیش ماشین توقیف شد .به همراه فروشنده رفتیم دادگاه مشخص شده مالک اصلی ماشین به شخص دیگری هم فروخته درواقع الان ۲ نفر دیگه هم ادعای مالکیت میکنند. من چکنم الان .ماشین وسیله کارمه روزانه ۲۰۰ کار میکردم ولی الان بی کارم

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
از فروشنده و ایادی قبلی در صورت وجود اقدام به شکایت نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

به عنوان اولین اقدام باید شکایت فروش مال به غیر مطرح بنمایید.

با سلام
تاریخ مبایعه نامه در این موارد مهم میباشد هر کسی که تاریخ مبایعه ایشان اولویت داشته باشد ( حق تقدم ) او مالک خودرو خواهد بود .
و اینکه به دلیل نداشتن مبایعه نامه کار شما سخت است بایستی اقدام به مطالبه مبایعه نامه از نمایشگاه نمایید و یا استشهادیه ای تنظیم و شهود امضا نمایند .
شما صرفا بر علیه فروشنده خودرو میتوانید اقدام نمایید تا دادگاه با رسیدگی پرونده و اتخاذ حکم مناسب ، هر شخص زیاندیده به حقوق خویش برسد .

با سلام
اولا تقدم وتاخر معامله خودرو در قضیه حائز اهمیت است
ثانیا اگر جنابعالی خودرو را مقدم از دیگر افراد خریداری نموده باشید معامله نسبت به شما صحیح ونسبت به سایرین باطل است
ثالثا رابطه حقوقی وقراردادی خودتان را اگر اثبات کنید میتوانید با تقدیم دادخواست حقوقی نسبت به بطلان معاملات سایرین اقدام نمایید صرفنظر از این موضوع میتوانید به اتهام فروش مال غیر(کلاهبرداری) علیه فروشنده نیز اقدام نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط