با متن پیامک میشه اثبات کرد که یک زن شوهر دار مرتکب زنا شده؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۱۱۷

خانوم متاهلی با یک پسر تا 3 الی 4 ماه قبل رابطه داشته حالا توبه کرده ولی اون پسر دست بردار نیست و دائما داره مزاحمت ایجاد میکنه و تهدید میکنه که به همه میگه حتی محل کارش رفته و بی آبرویی راه انداخته البته هنوز حرفی از رابطه نزده و فقط میگه به این خانوم پول دادم پولم رو نمیده 24 ساعت داره تماس میگیره و تهدید میکنه که میام در خونتون و....

ایا این خانوم میتونه از این آقا شکایت کنه؟ در دادگاه از پیامک به عنوان مدرک علنی استفاده میشه؟ میشه رابطه رو اثبات کرد اگر در پیامک ها باشه؟
در صورت اثبات حکم این خانوم چیست؟
از این آقا شکایت کنه بهتره تا قبل از اینکه آبرو ریزی کنه؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید تحت عنوان مزاحمت از ایشان شکایت نمایید ، متن پیامک اماره ای است که قاضی به آن توجه می کند ولی به تنهایی دلیل محکمه پسندی محسوب نمی شود و از طرفی قاضی پرونده باید دستور اخذ پرینت پیامک ها را صادر نماید علی ایحال با اثبات رابطه نامشروع برای هر دو نفر آنها مجازات در نظر گرفته می شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط