🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با مراجعه به بیمه اعلام کردند که ما مبلغ دیه را به نرخ سال ۹۸ در برج ۱۲ سال ۹۸ پرداخت کردیم، باید الباقی رو از کی بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۳۹

سلام.
پدر بنده در برج ۷ سال ۹۸ بر اثر تصادف فوت کردند و بعد از دادگاه و اجرای احکام در برج ۸ سال ۹۹ حکم داد که مبلغ ۳۳۰ میلیون بیمه -------باید پرداخت کند اما ظاهرا بیمه مبلغ ۲۷۰ میلیون برج ۱۲ سال ۹۸ به حساب دادگاه ریخته بود و دادگاه به ما چیزی نگفته بود تا روز اجرای احکام.حال اجرای احکام به ما گفت که باید بیمه الباقی را نیز پرداخت نماید.اما با مراجعه به بیمه اعلام کردند که ما مبلغ دیه را به نرخ سال ۹۸ در برج ۱۲ سال ۹۸ پرداخت کردیم.الان من باید الباقی از کی بگیرم؟ از بیمه شکایت کنم یا خوده راننده؟

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید علیه راننده شکایت مطرح کنید.با پرداخت بیمه دیگر مسئولیت متوجه آنها نیست.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

نرخ دیه به روز محاسبه خواهد شد احتمالا اجرای حکم در سال ۹۸ صورت گرفته است

سلام . با این تفسیر شما باید بر علیه راننده شکایت کنید .‌

با سلام
دیه وفق ماده ۴۹۰ باید به نرخ روز پرداخت، محاسبه و پرداخت شود.
لذا امکان طرح دعوی علیه بیمه گر و راننده مقصر همزمان وجود دارد

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، با پرداخت بیمه دیگه مسئولیت متوجه اونا نیست و باید علیه راننده شکایت کنید

سلام .دیه به نزخ یوم الادا یا زمان اجرا پرداخت میشود شاید زمان اجرای حکم سال ۹۸ بوده است حتما از طریق شعبه اجرا پیگیری کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط