🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با مشخص شدن دیه چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۱

سلام من تصادف کرده ام پزشک قانونیم تموم شده. الان ابلاغیه اومده که نوشته چند درصد بهم تعلق میگیره ونوشته ظرف مدت ۲۰ روز قابل واخواهی در این دادگاه و پس از انقضا مهلت مذبور ظرف ۲۰ روز قابل تجدید نظر خواهی در دادگاه محترم است...الان من باید چیکار کنم چه اقدامی انجام بدم؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما باید صبر کنید تا مهلت ۴۲ روز از تاریخ ابلاغ رای به طرف شما سپری شود و چنانچه اعتراضی به عمل نیامد می توانید ضمن معرفی ضامن اقدام به اجرای رای نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

درود برشما
ارزوی سلامتی برای شما دارم
۴۲روز بعداز تاریخ ابلاغ رای و درصورت مصون بوون از اعتراض حکم قطعی شده و میتوانبد برای اجرای ان به اجرای احکام مراجعه و درخواست صدور اجراییه کنید. اجرایبه را به بیمه گر تحویل داده و ۲۰روز بعد مکلف به پرداخت خسارت به شما هستند

سلام
اگر مقصر و زیاندیده اعتراضی به روند پرونده نداشته باشند
رای صادره به شرکت بیمه مقصر اعلام میگردد
و شرکت موظف است ۱۵ روز پس از تکمیل مدارک دیات زیاندیده را پرداخت کند

در صورت تمایل به تجدید نظر خواهی مستقیم از حکم غیابی، محکوم علیه غائب، صبر می‌نماید تا مهلت واخواهی پایان یابد و سپس درمهلت تجدید نظر خواهی، دادخواست تجدید نظر تقدیم مینماید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط