با ممانعت صاحب پلاک خودرو از تعویض پلاک؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۸۰

سلام خسته نباشید من یک ۲۰۶ از دلال خریدم به صورت قولنامه بین خودمان، صاحب پلاک به دلال قبل من یه وکالت ۱۰ روزه داده برا تعویض پلاک چون صاحب پلاک کارمند ایرانخودرو بوده برا ترخیص ماشین از کمپانی نیاز داشت پلاک به اسم خودش نباشه ولی دلال نرسیده برسه برا تعویض پلاک، الان هم صاحب پلاک لج کرده شکایت کرده رو پلاک خودش و میگه من برا تعویض پلاک نمیام نه وکالت میدم در صورتی که من تمام مبلغ رو تمام به صورت چک رمز داره به اسم دلال پرداخت کردم چطوری میتونم پیگیر باشم؟وکیل بگیرم در صورت محکومیت هزینه رو باید کدوم طرف تقبل کنه؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست الزام به فک پلاک ثبت نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام و احترام
میتوانید دعوای الزام به فک پلاک و الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید
حق الوکاله بستگی به قرارداد دارد. اگر وکیل مطابق تعرفه‌ ی پیشنهادی قوه قضائیه با شما قراداد وکالت ببندد در صورت پیروزی شما در دادگاه، حق الوکاله از طرف مقابل به شما پرداخت می‌شود
اما اگر بیشتر از تعرفه قرارداد ببندید، دادگاه صرفا تا مبلغ تعرفه طرف شما را ملزم به پرداخت حق الوکاله می‌نماید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط