🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با نامه پزشکی قانونی و شاهد تا چه میزان امکان محکوم کردن همسرم را دارم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۲

سلام
اینجانب با دو نامه ی پزشکی قانونی از همسرم بابت ضرب و جرح و تهدید به قتل و فحاشی شکایت کردم، در ابتدای کار هر دوی ما را بهمراه خانوداه ها در کلانتری دعوت کردند که در اون جلسه ایشون همه را انکار کردند، من شاهد هم دارم که ایشون توی مسافرت که بودیم منو زده ولی فعلا در جلسه اول شاهد نخواستن، دادسرا نوشته بود که در جلسه اول اگر سازش صورت گرفت، تعهد گرفته بشه از همسرم که ایشون اصلا حاضر به دادن تعهد نبود و مدام انکار میکرد همه چی رو، تا اینکه خانوادش گفتن ما میخاییم جلسه خانوادگی بزاریم و مشکل رو حل کنیم و مسئول کلانتری هم به من گفت بنویس که یه مهلت یک ماهه میخوای تا ببینیم حل میشه کارتون یا نه.
میخوام بدونم من با مدارکی که دارم یعنی نامه پزشکی قانونی و شاهد چقد امکان موفقیت دارم؟
در این پرونده و اینکه این مهلت یک ماهه که من نوشتم و امضا کردم همون ترک تعقیب هست یا نه؟
چون جایی خونده بودم که فقط یکبار میشه تقاضای ترک تعقیب داد.

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر
با توجه به نامه پزشکی قانونی و میزان آسیب وارده می توانید درخواست دیه نمایید. متنی هم که در کلانتری مکتوب نمودید به معنای ترک تعقیب نیست شما بعد از مهلت یک ماهه اگر به نتیجه ای نرسیدید می توانید موضوع را مطرح نمایید و مطالبه دیه کنید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۲۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
شما پس از انقضای مهلت میتونید به استناد مدارک و شهادت شهود، شکایتتون رو پیگیری کنید و امکان محکومیت همسرتون زیاده

مشاوره‌های حقوقی مرتبط