🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با وجود اعتبار یا عدم اعتبار میتونم در خواست مهر و موم ماترک رو بدهم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۴

با سلام سند ملک ورثه ای بنام پدر مرحوم میباشد اما گواهی حصر وراثت انجام شده بعد وکالت بلاعزل دادیم همه وراث به مادر که اجازه فروش و صلح و هبه در ان قید شده حالا مادر با وکالت نامه بلاعزل یک صلح نامه عادی تنظیم کرده که همه وراث امضا کردن بجز بنده که بجای امضای من مادر از طرفم امضا زده و شماره وکالت رو نوشته لطفا بفرماید اول اینکه این صلح نامه اعتبار داره دوم من با وجود اعتبار یا عدم اعتبار میتونم در خواست مهر و موم ماترک رو بدم با تشکر از لطف و راهنمایی شما

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
باتوجه به وکالت قبل از صلح نامه بنابراین معتبر است

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با درود بله صلح نامه معتبر است

خیر،امکان درخواست توسط شما وجود ندارد.

سلام و درود خیر شما آن را به مادر واگذار کرده اید

سلام. اگر مادرتون وکالتنامه تام داشته که حتی امضاش بجای امصای شما معتبر باشه، صلح نامه صحیح هست پس مفاد وکالتنامه را بررسی کنید. ضمن اینکه مهر و موم ترکه خاص اموال منقول است؛ لیکن در صورتی که مال غیر منقول، اعیانی حاوی تجهیزات و منصوباتی باشد که قابل جدا کردن و جابجایی است در جهت حفظ آن اموال می توان مال غیر منقول موصوف را مهر و موم نمود.

سلام خیر شما آن را به مادر واگذار کرده اید و بر اساس آن مادر شما اقدام به انجام آن نموده است !

مشاوره‌های حقوقی مرتبط