با وجود خودزنی زوجه، رای تجدید نظر چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۲۱

با سلام و عرض خسته نباشید
در دادگاه تمکین. رای به نفع بنده که زوج هستم صادر شد. بدلیل اینکه زوجه اقرار کردند تمکین نمیکنند و استشهادیه محلی که بنده تنظیم کردم.حال زوجه اعتراض گذاشتن و لایحه نوشتن که نفقه رو پرداخت نکرده و نمیکنه.و خود زنی میکنه و دزدی میکنه و عصبیه. که همه اتهاماش دروغه. بنظرتون وکلای عزیز. و بزرگوار رای تجدید نظر چیه؟؟ بنده هم لایحه دفاعیه گذاشتم که دروغه. با تشکر

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ایشان باید بتوانند ادعای خود در این خصوص را اثبات نمایند در غیر اینصورت رای تجدیدنظر نیز بر علیه ایشان خواهد بود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

باتوجه به اقرار زوجه درجلسه دادگاه بدوی و صرف ادعای وی دز لایحه تجدیدنظر .‌ رای تمکین تایید می شود

سلام از زمانی که ایشان تمایل خود به تمکین کردن را اعلام کنند و تمکین کنند به وی نفقه تعلق می گیرد . ایشان در حال حاضر با رای عدم تمکین ناشزه هستن . ( در واقع باید تمکین کنند که نفقه به وی تعلق بگیرد) در واقع همسرتان می خواهد از طریق اثبات خوف جانی و مالی خود علت عدم تمکین خود را ثبات کند.

با سلام
درصورتیکه فقط ادعا کرده باشد و نتواند ثابت به ادعای او توجهی نمیشود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط