🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با وجود دانستن این موارد و اقرار از زمان تشکیل پرونده تا زمان احضاریه برای فرد متهم چقدر زمان میبرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۶۹

سلام
همسر بنده با‌ اقایی که استاد دانشگاهش بوده مرتکب رابطه نامشروع شدن و به خانه بنده هم وارد شدن و با‌ شماره ایرانسل که بنام خود‌ اون اقا هم نبوده صحبت هایی‌ داشتن سوالم این هست با وجود دانستن این موارد و اقرار خانمم به مرتکب شدن به این گناه از زمان تشکیل پرونده تا زمان احضاریه برای فرد متهم چقدر زمان میبره؟؟ با وجود اینکه اسم و فامیل شخص را میدانم و شماره ایرانسلی که ارتباط داشته و‌بنام خودش نبوده آیا زمان رسیدگی را کندتر میکنه یا نه؟ حداکثر زمانی که از زمان شکایت من تا احضاریه اون اقا ارسال بشه چقدر است؟؟؟
تشکر

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر ادله اثبات کافی بوده و نیاز به مدارک دیگری نباشد قاضی از متهم و شما دعوت به عمل میآورد
ولی به دلیل شرایط کنونی کشور امکان زمانبر بودن پیگیری قطعی میباشد

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

اگر پرونده تکمیل باشد و قاضی مدارک تقدیمی را کافی بداند دستور احضار متهم و انجام تحقیقات از وی را صادر خواهد نمود . تعیین زمان انجام این اقدامات با توجه به شرایط موجود و محدودیت های ناشی از شرایط قرنطینه امکان پذیر نمی باشد .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط