🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با وجود درخواست زن برای جدایی اگر مرد صرفا برای تسریع در روند امور طلاق درخواست طلاق بده، مشکلی براش پیش نمیاد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۵۲

بنده علی رغم میل باطنی اما به اصرار بیش از اندازه خانمم بر طلاق و بی میلی و بی رغبتی ایشان چاره ای جز طلاق ندارم و قصد طلاق توافقی داریم، توافقات در مورد مهریه و سایر حقوق نقدی و غیر نقدی و همچنین حضانت فرزند را هم انجام دادیم، سؤال من اینه که همونطور که میدونید اگر مرد درخواست طلاق بده کارها سریعتر انجام میشه، با توجه به اینکه درواقع خانمم قصد جدایی داره آیا اگر من صرفا برای تسریع در روند کارها درخواست طلاق بدم مشکل حقوقی برای من پیش نمیاد و دچار دردسر نمیشم؟

۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. باید طلاق را توافقی و با ضمیمه نمودن کلیه توافقات و از جمله مهریه و نفقه و حضانت و ... انجام دهید تا مورد مبهمی نماند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود
بهتر است دادخواست طلاق توافقی بدهید.

با سلام
گزینه اصلح ، تقدیم دادخواست طلاق توافقی است .

سلام وقت بخیر
مناسب‌تر است که از طریق تقاضای طلاق توافقی اقدام نمایید تا مسئولیت های کمتری متوجه شما باشد

در طلاق توافقی هردو خواهان هستین وهردو اقدام میکنید

با سلام . درصورتیکه زوجه در جلسه دادگاه توافق نمایند مشکلی نیست .

درود بر شما
اگر در مورد امور مالی مثل مهریه و اجرت المثل توافق داشته باشید و توافقات مالی خود را به صورت مکتوب در دادگاه ضمیمه پرونده نمایید و همسرتان شفاها در دادگاه متن توافقات را تایید نماید مشکلی به وجود نخواهد امد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط