🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با وجود مصوبه ستاد کرونا در خصوص تمدید اجاره نامه ها بنده میتونم حکم تخلیه بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۳۸۶

باسلام
بنده یک واحد آپارتمان مسکن مهر رو بصورت قولنامه ای (بدون کد رهگیری ) و با اخذ وکالت از شخصی خریدم که قبلا به شخصی بصورت رهن و اجاره داده شده تا مهر ۹۹حال با توجه به اینکه اینگونه اپارتمان ها بطور رسمی بنام نمیشن و قولنامه هم کد رهگیری ندارد با وجود مصوبه ستاد کرونا در خصوص تمدید اجاره نامها بنده میتونم حکم تخلیه بگیرم؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، نداشتن سند رسمی ملک، و نداشتن کد رهگیری اجاره نامه، از دلایل تخلیه نیست، و شما نمیتوانید بر علیه مستاجر حکم تخلیه بگیرید، لذا طبق مصوبه جدید ، برای تمدید اجاره ، بایستی اجاره نامه با کد رهگیری تنظیم شود . اگرچه ضمانت اجرایی ندارد و به عبارتی تنظیم نکردن اجاره نامه با کدرهگیری عواقبی برای موجر و مستاجر ندارد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

شما با اطلاع از داشتن مستاجر نسبت به خرید ملک اقدام کرده اید و تا مهر ۹۹ قرارداد معتبر است و بعد از آن اگر اثبات کنید که برای سکونت خودتان میخواهید میتوانید از تمدید اجاره نامه خودداری کنید و دستور تخلیه بگیرید

باسلام
اگر مستاجر ایفای تعهد ننموده باشد و نیز اثبات اینکه مورد اجاره واقعا نیاز برای سکونت خود موجر باشد

اگر مستاجر به تعهدات خود عمل کرده باشد خیر

تنها در صورتی میتوانید تخلیه را بخواهید که اثبات کنید میخواهید بعنوان ملک شخصی خود در آن سکونت کنید و ملک دیگری جز آن برای سکونت در اختیار ندارید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط