🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با چه دلیلی دادخواست طلاق بدهم که مورد قبول قرار گیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۵

سلام وقت بخیر
زوج دادخواست طلاق و دادخواست تعدیل مهریه داده بودن که از زمان درخواست سکه کاهش قیمت و به ۱۲ میلیون کاهش قیمت داشته اما زوج به دلیل دادخواست تعدیل دادخواست طلاق رو مسترد و ابطال کرده قبل از جلسه اول ۳ سوال داشتم لطفا در صورت امکان جداگانه بیان کنید ممنونم
۱. سکه در زمان تجدید نظر ۱۶ میلیون بود و اقساط از ۴ ماه به ۸ ماه کاهش پیدا کرد میتونم تقاصای تعدیل اقساط کنم‌‌‌‌؟ تمکن مالی زوج اثبات شده
۲. ایا صحت داره که زوجه فقط یکبار میتونه تقاضای تعدیل بده؟ این مورد درباره زوج چگونه است؟
۳. از خرداد ۹۹ زوج با ضرب و جرح اینجانبه را از بیرون نموده و ابدا سراغی ازم نگرفته ( پرونده در جریان رسیدگی است) و اخرین روز ماه ۲۰۰ تومان برای نفقه واریز میکنه که جلب نشه و در عسر و حرج قرار دارم با توجه به اینکه زوج سراغی ازم نگرفته و فقط مدت ۲ ماه زندگی کردیم ایا میتونم بعد از یکسال ( خرداد سال اینده) یا چند ماه دیگر به دلیل عسر و حرج در رابطه جنسی و ازدواج مجدد ( با بلاهایی که سرم اومده ابدا قصد ازدواج مجدد و رابطه جنسی ندارم فقط رها شم از این زندگی ) دادخواست طلاق بدم؟ یا اصلا با چه دلیلی دادخواست طلاق بدم که قبول شه قصد طلاق خلع ندارم
ممنون از راهنماییتون

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱- با تغییر قیمت به صورت مستمر ف امکان درخواست زوجه برای تعدیل و کاهش مدت اقساط وجود دارد .
۲- تقاضای تعدیل اقساط محدودیتی ندارد .
۳- اگر همسرتان درخواست تمکین نکرده و از سوی دادگاه نشوز شما تایید نشده باشد ، موضوعاتی که بیان نمودید میتواند در زمره عسر و حرج احصاء شده و موجب موافقت با طلاق شود .

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام شرایط شما باید کامل بررسی گردد و شما نیز میتوانید دادخواست تعدیل دهید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط