🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با گذشت یک سال و دوماه هیچ خبری از دادگاه نیست؛ امکانش هست بهمون دیه ندهند؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۹۳

سلام من یک سال و دو ماه پیش در سانحه خارج شدن قطار از ریل آسیب دیدم شکایت کردم پزشک قانونی هم رفتم

۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ماده ۴۸۲قانون مجازات مشخص کرده و تا سه سال مهلت گذاشته ولیکن بهتر است به شعبه مربوطه مراجعه نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
از همان شعبه پیگیری نمایید . مدارک و مستنداتتان کامل باشد دیه تعلق میگیرد

موضوع را از شعبه رسیدگی کننده پیگیری نمایید

با درود
اگر طرح دعوا نموده اید، موضوع را از شعبه‌ مورد نظر جویا شوید.

درود
در سایت عدل ایران روند پرونده را پیگیری کنید اگر اطلاعاتی نبود به دادگاه مراجعه کنید.

در همان دادگاه و شعبه ای که شکایت خودتان را انجام داده اید حضوری پیگیری کنید .البته در این شرایط دیه تا سه سال طول می کشد پرداخت شود.

با سلام
ابتدا در سایت عدل ایران موضوع را بررسی نمایید چنانچه به نتیجه نرسید به شعبه مربوطه رسیدگی نمایید . با توجه به تراکم بالای پرونده های جریانی روند رسیدگی سرعت مناسبی ندارد .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط