🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با گزارش امنیت اخلاقی ما محکوم خواهیم شد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۰

سلام.
ماه قبل داخل پارک با دختر خانمی صحبت میکردم که مامور امنیت اخلاقی رسید و تا پرسید نسبت شما چیه دختر خانم فرار کردن و مامور دنبال ایشون رفتن و با وضعیت بد ایشون رو زدن و گوشی دختر را با خودشون بردن. با خانواده ها رفتیم امنیت اخلاقی. مامور گزارش خیلی بد واسمون نوشته بود که دختر و پسر نیمه عریان و روی همدیگر مشغول لب گرفتن بودن و چند تا گزارش واقعا دروغ. العان گفتن باید بریم دادگاه.میشه لطف کنید بگید چه اتفاقی میوفته؟؟؟

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با این توضیحات شما دفاع مناسبی ندارید، مجازات هر دوی شما تا ۹۹ ضربه شلاق است و جرم شما رابطه نامشروع غیر از زنا تعیین میشود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

سلام در صورت عدم تدارک دفاع مناسب ، واسه هر دو نفر شلاق (تا ۹۹ضربه) به عنوان مجازات رابطه نامشروع غیر از زنا تعیین خواهد شد

سلام. قطعا به همراه ضامن حضور پیدا کنید چرا که در صورت عدم ضمانت بازداشت خواهید شد. بعلاوه احتمالا به اتهام رابطه نامشروع دون زنا دفاعیات شما را خواهند خواست و تکذیب کنید و اگر شاهد داشته باشید همراه خود ببرید

سلام
با توجه به گزارش مامور جرم روابط نامشروع اتهام شما می باشد

با توجه به توضیحات شما و گزارش مامور (نیمه عریان بودن) اتهام شما جرم روابط نامشروع می باشد

سلام
نوع اتهام تان را مشخص نکردید.

سلام
احتمالا روابط نامشروع شکایت شده اگر این دلایل را بتوانند اثبات کنند محکوم خواهید شد ضمن اینکه چنانچه در آن محل دوربین نصب شده باشد میتونید استناد کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط