🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

بدلیل قدرت ‌نمایی با سلاح سرد؛ چطور شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۲

سلام بحث مختصری بدون ضرب و شتم با همسرم داشتم برادر خانمم با سلاح شمشیر وارد منزلم شده آثاری بر روحیه فرزندم گذاشته میتوانم شکایت کنم

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شهود و ادله کافی محکمه پسند دارید خدمات قضایی شکایت ثبت کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درصورتی که دلایل محکمی دارین می توانید

درود بر شما، چنانچه بتوانید با ارائه ادله و مدارک از قبیل شهادت شهود این عمل را اثبات کنید، برای مرتکب، حبس و شلاق در نظر گرفته خواهد شد.

صرف حمل سلاح سرد جرم است و قدرت نمایی با آن تعدد مادی دارد اگر تهدید هم صورت بگیرد که با شکایت تهدید شونده تعقیب می شود.

با سلام
حمل سلاح سرد و قدرت نمایی جرم و مجازاتی در پی دارد لذا در صورت داشت شاهد و فیلم دوربین مدار بسته و غیره میتوانید اقدام نمایید

در صورت ارایه دلایل و مدارک مستند می توانید به استناد ماده ۶۱۷ قانون مجازات اسلامی شکایت کنید

درود
اگر مدارک اثبات کننده یا شاهد دارید می توانید شکایت کنید برای ثبت شکایت به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط