🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

بدلیل مغایرت محاسبه دو برابری دیه حارصه گردن با قانون دیات چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۲۹

سلام بابت دو ۲ حارصه درخلف گردن میزان ۲% دیه کامل محاسبه شده است و اعتراضم به شکل زیر رو قاضی قبول نکرد میگه همان ۲درصد درسته !! نظر متخصصین و مواد قانونی رو میخواستم بدونم .... دفاعیه : ھرحارصه گردن به اشتباه بر اساس بند الف ماده ۷۰۹ قانون دیات ۱درصد فرض شده است درحالیکه بر اساس تبصره یک ماده ۷۱۰ ھمین قانون جراحات گردن میبایست معادل جراحات بدن و نیم درصد محاسبه گردد.. استناد اشتباه به ماده ۷۰۹ - جراحات سر و صورت و دیه آنھا به ترتیب ذیل است:.... الف- حارصه: خراش پوست بدون آنکه خون جاری شود، یک صدم ۱% دیه کامل ماده ۷۱۰ - ھرگاه یکی از جراحت ھای مذکور در بندھای (الف) تا (ث) ماده ( ۷۰۹ ) این قانون در غیر سر و صورت واقع شود، .... تبصره ۱ جراحات وارده به گردن، در حکم جراحات بدن است..(حارصه بدن : جراحت حارصه چنانچه بر روی بدن مثلا بر روی سینه( یا مثلا گردن بر اساس تبصره ۱) ایجاد شود دیه آن نیم درصد دیه کامل خواھد بود. )

۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام درموعد مقررتجدیدنظرخواهی نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درماده ۷۱۰ و تبصره۲ ـ هرگاه هریک از جراحتهای مذکور در ماده(۷۰۹) این قانون با یک ضربه به وجود آمده باشد که از حیث عمق متعدد باشد یک جراحت محسوب می شود و دیه جراحت بیشتر را دارد لکن اگر با چند ضربه ایجاد شود مانند اینکه با یک ضربه حارصه ایجاد شود و با ضربه دیگر آن جراحت به موضحه مبدل شود برای هر جراحت، دیه مستقل ثابت است،و بدین معنا که یا دیه دوبرابر در نظر گرفته خواهدشد و یا ارش نیز به غیر دیه محاسبه میشود. اگر براین اساس جمعا۲٪ در نظرگرفته شده صحیح است، درغیر اینصورت گفته شما واعتراض وارد است. بهتراست دادنامه بررسی گردد.

با درود مجـدد..
در خصوص دیدگاه حضرتعالی بر جوابیـه اینجانب و طرح سـئوال جدید؛ در اینخصوص لازم به توضـیح است که چنانچه نطر قصات محترم دادگاه تجـدیدنطر مبنی بر کمتر از ده درصد دیه بوده باشـد، موصـوع قابل رسـیدگی نبوده و اصـولا رد خواهد گردید..

با سلام
می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید

بایستی از دادنامه صادره در رای تجدیدنظرخواهی بکنید

تجدیدنظرخواهی از حکم در مهلت قانونی توصیه میگردد مشروط بر اینکه حکم قطعی نباشد

سلام تجدیدنظرخواهی نماید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط