🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

بدون ارسال هیچ پیامکی یا تماسی از طرف دادگاه باید چه اقدامی انجام بدهم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۵

وقت نظارت به لحاظ ضرورت اخذ نظریه مجدد پزشکی قانونی تجدید و برای تاریخ ۲۷/۲/۹۹ تعیین گردید.
در مورد پرونده تصادف ماشین بنده با ماشین طرف مقابل در ادامه روند پرونده این پیام در سایت ثنا مشاهده شد. میخاستم بدونم بدون ارسال هیچ پیامکی یا تماسی از طرف دادگاه باید چه اقدامی انجام بدهم. مقصر طرف مقابل با ۳ سرنشین که یکی از ان ۳ سرنشین جراحت شدید داشته. بنده هم با ۳ ماه طول درمان و چند مورد شکستگی و جراحت.لطفا راهنمایی بفرمایید.

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به سوال مطروحه شما باید منتظر ارسال پیامک از شعبه رسیدگی کننده باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

"با سلام"
پس از اتمام طول درمان به پزشکی قانونی ارجاع داده خواهید شد

سلام
شما به محض انقضای مدت طول درمان خود که در گواهی پزشکی قانونی نوشته شده است برای تمدید آن باید به پزشکی قانونی معرفی شوید و مجددا گواهی اخذ و به شعبه ارائه کنید

اخطار دادگاه در مواردی است که نیاز به حضور یا اقدامی از طرف شما باشد . در موردی که ذکر کرده اید دادگاه در انتظار وصول پاسخ استعلام بوده و لذا ارسال اخطاریه ضرورتی ندارد .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط