🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

برادر شوھرم بھم سیلی زدہ و باعث کبودی شدیدی شدہ؛ میتونم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۵۳۲

سلام میخاستم ببینم ازش شکایت کنم دیہ بہ من تعلق میگیرہ و مجازاتی دارع یا نع

۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت داشتن ادله کافی اقدام نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

باسلام بله میتوانید درکلانتری صورتجلسه تنظیم نمایید و گواهی پزشکی قانونی اخذ نمایید.

دیه تعلق خواهد گرفت و مجازات هم دارد

سلام و درود، اولا توصیه می گردد زودتر به پزشکی قانونی مراجعه و گواهی آثار صدمات بدنی را کسب کنید؛ و سپس به اتهام ضرب و جرح از وی شکایت نمایید که مجازات وی دیه یا ارش خواهد بود؛ آرزوی سلامتی.

با سلام. در صورتی که سریعا اقدام کنید، دیه به شما تعلق می‌گیرد.

بله. به کلانتری مراجعه نموده و سپس پرونده به پزشکی قانونی ارجاع داده می شود.

بله دیه تعلق میگیرد.
از ۲طریق میتوانید اقدام نمایید.۱-از طریق دفاترخدمات قضایی ثبت شکواییه نمایید.
۲_ از طریق کلانتری محل و گرفتن معرفی نامه به پزشکی قانونی
اما ازطریق کلانتری اقدام، و در اسرع وقت به پزشکی قانونی مراجعه نمایید.زیرا باتوجه به آثار ضربه که صرفا کبودی میباشد ممکن است آثار از بین برود و اثبات آن ناممکن خواهدشد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط