برای اثبات سفید امضا بودن چه باید کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۵۵

سلام
چند وقت پیش همسرم از من برگه سفید امضایی را گرفته و بعدا داخل آن با پرینتر نوشته که مبلغی به صورت امانت به من داده است الان برای اثبات سفید امضا بودن میتونم کاری کنم؟
با توجه به اینکه نوشته چاپی هستش؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
۱_ طرح دعوی اقدام به جعل و سفید امضا بودن سند
۲_ ارجاع پرونده به کارشناس خط، توسط قاضی
۳_ بررسی کارشناس خط در خصوص: مکان امضا نسبت به متن، تقاطع سطور آخر و امضا، فاصله سطور، حاشیه متن وغیره و همچنین در نهایت با دستگاه ویدیو اسپکترال در لابراتوار ناجا
با تشکر

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

سلام دوست گرامی
بایستی به دادسرا شکایت مربوطه با عنوان سو استفاده از سفید امضا را بدهید و کارشناس تعیین و تشخیص می دهد که آیا این امر اتفاق افتاده یا خیر

سلام
اقدام به طرح دعوای جعل و ارجاع امر به کارشناس نمایید و تقاضای کارشناسی جهت احراز تقدم و تاخر امضائات و مندرجات برگه را نمایید

بایستی تقاضای کارشناسی نمایید و ایراد جعل و سو استفاده نمایید

با سلام
درصورتیکه همسرتان از سفید امضا مربوطه سو استفاده کرده باشد ویک متن تعهد اوری را علیه شما تنظیم نموده میتوانید درصورتیکه این سند علیه شماارائه شد نسبت به شکایت کیفری به اتهام سواستفاده ازسفید امضا اقدام نمایید وبا ارجاع به کارشناس رسمی دادگستری قابل تشخیص خواهد بود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط