🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

برای اثبات مالکیتم در آپارتمان مذکور، چه باید بکنم، لطفا مرا راهنمایی بفرمایید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۲۱

با درود
اینجانب جانباز میباشم و با وام مسکن جانبازی یک واحد آپارتمان در سال ۱۳۹۴ در منطقه ۱۶ تهران خریداری نمودم و سند به نام بنده و در رهن بانک میباشد، اما شوربختانه موفق به تصاحب خانه ام نشده ام و مدیر مشاور املاکی که بنده در آنجا خانه را معامله کرده ام، اعلام میدارد که صاحب اصلی او میباشد و با ارایه کپی متممی که آنرا متمم مبایعه نامه فی ما بین مالک اصلی و بنده بوده و اصولا چنین متممی وجود نداشته، اظهار میدارد که بنده وام جانبازی ام را فروخته ام در حالیکه بنده اگر وام جانبازی ام را فروخته ام چرا ۴۰ قسط بانک را بنده پرداخت کرده ام و از طرفی اگر چنین متممی وجود دارد، چرا اصل آن را به دادگاه ها ارایه نکرده و بنده هرچه فریاد میکشم که آقایان اگر ایشان میگوید که بنده متمم را امضا کرده ام، اصل آنرا به محکمه ارایه نماید، تا ارجاع به کارشناس شود، از سال۹۴ تاکنون آپارتمان بنده را اجاره میدهد و کسب درآمد میکند، شکایت بنده نیز تاکنون نتیجه ای در بر نداشته.
بعنوان یک انسان از شما دوستان خوب کمک میخواهم.
با سپاس

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با توجه به اینکه پیگیری هایی انجام داده اید
باید اصل دادخواست های شما و رای های صادر ه به دقت مطالعه شود تا به صورت قطعی بتوان شما را راهنمایی کرد تا به حق خود برسید
با تشکر

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۲۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

سلام مشخص نیست که شما تاکنون چه اقدام حقوقی انجام داده اید اما اگر سند رسمی ملک به نام شماست از آقای صاحب بنگاه می توانید به اتهام انتقال منافع مال غیر شکایت نمایید و نسبت به مستاجر می توانید دعوی خلع ید مطرح کنید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط