🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

برای افت قیمت خودرو شکایت کرده و تمام حساب های بابام رو بسته و حتی توقیف ماشین هم نموده، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۴۴

سلام
پدر بنده برج ۱۲ سال ۹۸ یه تصادفی کردند و از پشت به ماشین ۲۰۶ زده بود که اون ماشین هم از پشت به ماشین دیگه زده بود .و افسر کوروکی نکشیده بود چون لازم ندونسته بود.
ما از بیمه خودمون دادیم به طرف و خسارت رو بیمه هم به اون ۲۰۶ داد و تمام.
بعد چند وقت پدر من تقریبا سواد نداره. و کاراش رو ما انجام میدیم. اون ۲۰۶ صاحبش آمده بود و بدون اینکه با ما هماهنگ کنه پدر من رو برده بود محضر و یه کوروکی فرضی کشیده بود که نشان دهنده این هست که کلا پدر من مقسر هستش. و این وری گفته بود به بابا م که میخوام از بیمه خسارت جلوم هم بگیرم. بابام هم چون میخواسته کارش راه بیفته امضا داده و طبق اون امضا انگار او ۲۰۶ ایستاده بوده و ماشین ما از پشت زده و ۲۰۶ پرت شده و جلوش هم خسارت دیده. کلا مخصر مارو اعلام کرده طبق اون کروکی فرضی
حالا یارو رفته از ما برا افت قیمت خورد قبل از این که به ما بگه شکایت کرده. و تمام حساب های بابام رو بسته و حتی توقیف ماشین رو هم زده و ۱۲ میلیون دیه بریده با دقل!
آیا آدم عادی آور آشنا نداشته باشه میتونه تقیف کل اموال و ماشین و... رو بگیره؟
و راهی برای کمتر کردن این دیه هست؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت محکومیت شخص برای پرداخت دین ، خواهان میتواند از دادگاه توقیف اموال و حتی مسدودی حساب های مدیون را تقاضا نماید
اگر تمکن مالی برای پرداخت دین خود را ندارید میتوانید دادخواست اعسار به دادگاه ارایه نمایید تا اقساطی پرداخت گردد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط