🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

برای اینکه بتوان این محل را دوباره به مردم و آبادی شهر برگرداند و باز پس گرفت، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۳

سلام - فردی در همسایگی ما محلی که حمام وقف شده برای روستا بوده است را ضبط کرده است و دور آن دیوار کشیده است و ادعای مالکیت دارد و خرابش کرده است . به دهیاری و شورای آبادی هم گفته ایم ولی اقدامی نمیکند ! و همکاری دارند با وی . من یک کاغذ کپی شده مبنی بر اینکه این محل وقف است را دارم که قدیمی ها امضا کرده اند و صاحب قبلی این زمین هم مرده و محل را فروخته و وقف کرده است. برای اینکه بتوان این محل را دوباره به مردم و آبادی شهر برگرداند و بازپس گرفت ، چه باید کرد ؟ ممنون

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر متولی برای حمام موقوفه تعیین شده، از ایشان بخواهید دادخواست حقوقی مطرح کند
در غیر اینصورت موضوع از طریق اداره اوقاف و امور خیریه پیگیری شود .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین

اگر برای اداره حمام وقف شده شخصی تحت عنوان متولی انتخاب شده باشد وی باید وی درخواست رسیدگی نماید وگرنه باید موضوع رو بایستی از طریق اداره اوقاف پیگیری نمایید

با سلام خدمت شما

اقدام شخص مورد نظر تصرف عدوانی بوده و شما می‌توانید با دلایل و مدارک موجود و گرفتن استشهادیه محلی از طریق دادسرای محل وقوع ملک مورد نظر دادخواست خود را ارائه دهید
محاکم و دادسراها اینگونه پرونده‌ها را در اولویت رسیدگی قرار می دهند چون نظارت بر اوقات از اهمیت بالایی برخوردار است ،طبق ماده ۵۵از قانون مدنی، وقف عبارت است از اینکه عین مال حبس و منافع آن تسبیل شود.
قانونگذار با استناد به تبصره ۲ ماده ۷ قانون اوقاف، تاکید کرده که کلیه مباشران موقوفات اعم از متولی، متصدی، ناظر، امناء و غیره در حکم امین هستند و در صورت تعدی و ‌تفریط ملزم به جبران خسارات خواهند بود و هر گاه عمل آنها مشمول عناوین کیفری باشد به مجازات مقرر نیز محکوم خواهند شد. برای تنظیم دادخواست از ارزیابی حقوقی بنیاد وکلا استفاده کنید.

سلام اگر متولی برای موقوفه تعیین شده از ایشان بخواهید دادخواست مطرح کند تا پیگیری شود در غیر اینصورت موضوع از طریق اداره اوقاف و امور خیریه پیگیری شود تا نماینده این اداره اقدام نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط