برای بردن پدرمان به پزشکی قانونی طبق نامه دادگاه جهت بررسی محجوریت ایشان، برادر و پدر حق عدم همکاری دارند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۳

برادرمان، از وضعیت پدرمان را که سنش ۹۱ ساله، کاهش شنوایی شدید، و حادثه افتادن از موتور و شکستن لگن،و... سوء استفاده کرده و اقدام به انتقال مالکیت خانه و زمین های پدرمان بنام خودش کرده، شکایت کردیم و دادگاه نامه برای بردن پدرمان به پزشکی قانونی داده، برادرمان مخالف این موضوع هست، و پدرمان بدلیل زمین گیر شدن همکاری نمیکند در این صورت چه کاری باید انجام داد؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
۱.برادر شما قانونا موظف به همکاری است
۲.حکم حجر از زمان صدور، آثار خود را ایجاد می کند اما اگر مشخص شود که علت حجرقبل از صدور حکم ایجاد شده است، حکم حجر از آن زمان اثر می گذارد مثلا تمامی معاملات فرد از زمان اثبات حجر باطل می شوند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

شما میبایست با مشاوره با یک وکیل یا مشاور حقوقی بیشتر تمرکزتان روی اسناد انتقال و خدشه به آن باشد تا برگه پزشک قانونی و البته بردن به پزشک قانونی هم میتواند در کنار دیگر ادله موثر باشد هرچند که مهجوریت از تاریخ اعلام آن توسط پزشک قانونی قابل استناد است مگر آنکه پزشک قانونی متدکر شود که این مهجوریت مزمن و سابقه دار بوده که معمولا چنین گواهی صادر نمیشود ولی اگر پایه علمی محکمی هم داشته باشد امکان ذکر آن هست.
موفق باشید

با سلام
با لطایف الحیل هم که شده باید پدرتان را به پزشکی قانونی ببرید. البته در صورت تایید پزشکی قانونی تاریخ مهجوریت از مراجعه و معاینه پزشکی قانونی آغاز می شود و به گذشته بر نمی گردد...
در خصوص سوء استفاده‌هایی که برادر با آن انجام داده باید اسناد انتقال را زیر سوال ببرید...

با سلام
با لطایف الحیل هم که شده باید پدرتان را به پزشکی قانونی ببرید. البته در صورت تایید پزشکی قانونی تاریخ مهجوریت از مراجعه و معاینه پزشکی قانونی آغاز می شود و به گذشته بر نمی گردد...
در خصوص سوء استفاده‌هایی که برادر با آن انجام داده باید اسناد انتقال را زیر سوال ببرید...

مشاوره‌های حقوقی مرتبط