🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

برای تحویل خودرو چطور باید اقدام کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۰

با سلام بند در تاریخ ۹۸.۷.۳۰ از یکی از دفاتر فروش خودرو حواله خریداری کردم که مبنب بر اینکه خودرو ۴۰ روز و حتی کمتر از چهل روز تحویل داده شود و با این شرایط که اگر خودرو تحویل داده نشد برا هر روز جریمه دیر کرد داد شود که متا سفانه در حال حاضر خودرو تحویل داده نشد هیچ دفتری که از خریدم پاسخگو نیستن و به --------وا گذار میکنن در صورتی طرف قرداد بند دفتر فروش بوده و بعد از چن ماه نتوجه شدم که حواله اتو خدمت بود و هیچگونه جریمه تاخیری تعلق نمیگیره و ما مانده ایم که چه کنیم و اینکه برگه قردادی به بنده داده نشد وفقط یک عکس از برگ قرداد دارم که با مهر امضاء مدیر دفتر فروش و دفتر اصلی ان در تهران میباشد میخواستم بدونم با این شرایط میتونم چکار کنم ایا حتما برا شکایت باید برگه اصلی قرداد باشه یا با همون عکس میشه البته این در صورتی هست که اسم و مشخصات بند در -----------ثبت شد و طی تماس با --------------اعلام کرد که این حواله اتو خدمت و فعلا معلوم نیست کی فاکتور بشه لطف بفرماییید وبنده را راهنمایی کنیید ممنون

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای اظهار نظر دقیق و مناسب بایستی قرارداد تنظیمی شما رویت و مطالعه گردد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
در این مورد بایستی اصل قرارداد مطالعه شود

سلام
باید اصل قرارداد را ارائه دهید

برای طرح دعوی باید اصل قرارداد ارائه شود مگر آنکه موضوع الزام به تحویل قرارداد نیز در زمره خواسته ها درج شده باشد .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط