🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

برای تست آخرین تاریخ رابطه زوجه،باید به پزشکی قانونی مراجعه شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۱

ببخشید من مزاحم شدم خواهر من شش ساله درگیر پروسه طلاق هست و اصلا هیچ ارتباطی با همسرش نداشته و حکم طلاق مبنی بر محکومیت های زوج و عسر و هرج بوده است که دادگاه بدوی دستور مطلقه کردن را داده و حتی عده هم در نظر نگرفته است در رای هیچگونه صحبتی درباره رابطه جنسی نشده اما یکی از وکلای همدان فرمودند چون شش سال جدا از هم بودن باید آزمایش آخرین نزدیکی داده شود تا حکم طلاق بیاید.
ما فقط مشتاقیم زودتر طلاق انجام شود حال باید دکتر زنان مراجعه کنیم یا پزشکی قانونی؟
البته هنوز رای به تجدید نظر نرسیده است.

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنین تستی را دادگاه نمیخواهد و قانون در این خصوص دادگاه را منع نموده است فقط تست عدم بارداری کفایت میکند و همینکه رای ابلاغ شود و قطعی باشد با درخواست اجرائیه اجرا میشود .

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام با توجه به اینکه حکم به نفع شما صادر گردیده فلذا دیگر چنین اقدامی هیچ گونه جایگاهی ندارند

شما در حال حاضر نیازی نیست به هیچ کجا مراجعه کنید هر زمان که دادگاه هر خواسته ای از شما داشت خودش نیز مرجع انجام آن آزمایش را مشخص خواهد کرد

سلام . خیر لزومی به آزمایش و معاینه پزشکی قانونی نیست مگر اینکه در این مورد و با توجه به شرایط پرونده دادگاه اخذ نظر پزشکی قانونی را لازم بدونن

ملاک حکم دادگاه است . چون درجکم طلاق آزمایش آخرین نزدیکی ذکر نشده . لذا چنین آزمایشی منتفی است .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط