🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

برای تعهد اخلاقی این نوشته ایرادی داره یا نه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۴

بسمه تعالی
اینجانب .........تعهد مینمایم که موضوع اینجانب و خانم________ را در جز ..... به هیچ کس نگفته و نمی دانند و تعهد می نمایم از این تاریخ به بعد تحت هر شرایطی و به هیچ عنوان برای هیچ کسی مطرح نکنم و تعهد می نمایم حتی از طریق فضای مجازی تلگرام واتساپ اینستا و غیره هیچ گونه مزاحمتی ایجاد نکنم و از تمامی فضای مجازی و صفحه مربوط به خانم_____خارج شده و هیچگاه ارتباطی برقرار نخواهم کرد و هیچ تلفنی یا تماس با ایشان و با هیچکس از آشنایان ________ و خانواده ایشون نخواهم داشت پسورد اینستای ایشان در اختیار من نبوده و نیست

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تعهد اخلاقی معمولا در یک مرجع صالح انجام میپذیرد مثل شورای حل اختلاف محل. مثل پاسگاه و کلانتری ها. زیرا ضمانتی وجود خواهد داشت. اینکه بصورت خودمانی و عادی باشد. تنها یک مدرک است ک در صورت تکرار مجازات سنگین تری شامل حال فرد شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان

سلام تعهد اخلاقی ضمانت اجرای خاصی ندارد ولی میتواند به عنوان اقرار در صورت ارتکاب بعدا" بر علیه ایشان مطرح نمایید !

مشاوره‌های حقوقی مرتبط