🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

برای تفکیک زمین اقرار نامه همسایه ها مبنی بر حقی نداشتن از زمین لازم است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۰۹

سلام سال ۷۹ از یک زمین به مساحت ۱۰۱۲ متر ۳۰۰ متر آن که حایشه خیابان بود به صورت ۴ مغازه و ۲ واحد مسکونی بالای آن ساختم و ۷۰۰ متر زمین دقیقا پشت مغازه ها باقی ماند.یکی از مغازه هارو ۱۷ سال پیش تفکیک کردم و فروختم و ۶ سال پیش همه مغازه ها و واحد های مسکونی را تفکیک و براشون سند تک برگی گرفتم حتی برای باقیمانده زمین پشت مغازه ها هم سند تک برگی گرفتم به مساحت ۷۰۰ متر. حال بعد از ۳ سال دوندگی در شهرداری برا تفکیک زمین پشت مغازه ها و تبدیل به دو تا قطعه زمین بلاخره موافقت شهرداری را گرفته و تمام مراحل کار انجام شده.الان با نامه موافقت شهرداری به اداره ثبت مراجعه کردم میگویند چون مغازه ها و واحد ها داخل یک زمین و پلاک ثبتی ساخته شده زمین پشت مغازه جزو مشاعات هست و باید همه صاحبان مغازه و واحدها برن دفتر ثبت و اقرار نامه بدن که از زمین پشت حقی ندارن تا ۲ تا سند تفکیک شده برا زمین صادر بشه.الان تنها مشکلم اون یک مغازه ای هست که ۱۷ سال پیش فروختم چون با اون صاحب مغازه درگیر شدیم الان نمیاد اقرارنامه امضا کنه.اصلا مگه میشه زمینی که سند مجزا و تک برگی دارد و هیچ اشتراکی با مغازه های جلو واحد های مسکونی بالای آن ندارد حتی راه ورودی کاملا مستقل هست برای تفکیکش اقرارنامه صاحب مغازه ها و واحد های مسکونی رو لازم داشته باشه؟؟؟مثل این میمونه که من برا ساخت زمین خودم برم از همسایه ها اقرار نامه بگیرم که از زمین من حقی ندارن.لطفا راهنمایی بفرمایید چیکار کنم.اصلا همچین قانونی هست؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه زمین مذکور دارای سند ۶ دانگ مستقل باشد ، افراز آن نیاز به رضایت مالکین سایر واجدهای پلاک مجاور نداشته و قطعا این تقاضا امری خلاف قانون و عقل و منطق است . در صورتیکه اداره ثبت بر نظر خود مصر باشد چاره ای جز طرح درخواست افراز به طرفیت اداره ثبت نخواهید داشت .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

شما شهرداری صحبت کرده و اگر اعتراضی دارید به آنها اعتراض دهید
اگرسئوال حقوقی دارید خلاصه ومفید مطرح کنید جواب داده بشود

چون سند ۶دانگ برای هرقطعه تفکیکی ندارید حق با اداره ثبت است و اگر مالک مغازه اقرارنامه رسمی ندهد مجبورید درخواست افراز به اداره ثبت محل بدهید تا بدون نیاز به رضایت کارتان به انجام برسد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط