🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

برای تمکین اقدام نموده ام،اما متوجه شدم همسرم، منزل را تغییر داده،چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۰۳

سلام
من با اجراییه تمکین برگشتم خونه ام، اما همسرم خونه رو عوض کرده و خانواده دیگری اونجا بودن.
الان من باید چکار کنم؟
میشه راهنمایی کنید.

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید همان لحطه بازگشت موضوع را توسط پلیس گزارش می کردید و استشهادیه هم تنظیم می کردید سپس به زوج اظهارنامه می دادید و بعدش هم علیه زوج شکایت ترک انفاق مطرح کنید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

با پلیس تماس بگیرید که به محل مراجعه کرده و یک صورت جلسه برای شما تنظیم کند این صورت جلسه را به اجرای احکام ببرید و اطلاع دهید اینطور اتفاقی افتاده بعد به همسرتان اظهارنامه بدهید که من به منزل جهت انجام تمکین برگشتم ولی اینطور اتفاقی افتاده و اظهار نامه راهم ضمیمه پرودنه اجرای احکام خود کنید تا از قید عدم تمکین خلاص شوید

اولا باید این موضوع را در طی اظهارنامه ای ارائه دهید که حاضر به برگشت هستید اما به دلیل تغییر مکان این امکان برای شما وجود ندارد
و سپس به اجرای احکام مراجعه کنید تا صحت ادعای شما ثابت شود
سپس دادخواست نفقه و تهیه مسکن مشترک را مطرح کنید

با سلام شما می توانید به اجرای احکام مراجعه و موضوع را عنوان نموده و با رویت مامور اجرا تمکین منتفی می گردد

سلام تامین دلیل مدرکی و سریعا و الزام زوج را به تامین منزل مشترک از دادگاه بخواهید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط