🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

برای درخواست کارشناس دوباره باید به همان راهور مراجعه کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۱

با سلام
حدود ۸ ماه پیش تصادف کردم با موتور که بیمه نداشت کار های اداری و غیره انجام شده تا به کروکی رسید سرهنگ دوم برای کارشناسی تماس گرفت و بنده هم رفتم تمام توضیحات لازم گفتم دنده و کتف سمت راست ام اسیب دیده ولی کارشناس راهنمایی و رانندگی گفته این واژگونی شده و هیچ خودرویی انجا نبوده میخوام بدونم میشه باز پیگیری کرد
به سرهنگ گفتم موقع تصادف بنده انجا بودی دیدی ماشینی نبود یا مدرکی چیزی دارید حرفی نزد
میخواستم بدونم چگونه میتونم باز پرونده رو به جریان بندازم ایا برای درخواست کارشناس دوباره باید به همان راهور که سرهنگ امد مراجعه کنم یا باید جای دیگری بروم چون الان پرونده و گزارش سرهنگ در کلانتری هست راهور خیلی از شهر فاصله دارد حدود ۵۰ کیلومتر لطفا راهنمایی کنید با تشکر

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .نسبت به اعتراض در خصوص نظریه کارشناس در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام نمایبد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

بله می توانید لایحه ایی به دفترخدمات قضایی برای این نظریه تقدیم کنید

سلام
با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی اعتراض به کروکی را ثبت کنید

در صورت اعتراض باید از طریق دادگاه اقدام نمایید

اعتراض در خصوص کروکی را از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت نمایید

سلام
چنانچه به کروکی اعتراض دارید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی اعتراض را وارد کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط