🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

برای دریافت حق و حقوق چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۵

رض سلام همسر من از لحاظ نفقه هیچ چیز منو تامین نمیکنه اگه بخوام حرفی بزنم تهدید به کتک زدن میکنه و چون دست بزن داره من همیشه کوتاه میام الان دو ماه میشه که به خاطر اینکه هزینه درمان نمیده من مشکل زنان پیدا کردم دو ماه پیش خودم با هزینه خودم رفتم دکتر ولی بخاطر هزینش دیگه نتونستم ادامه بدم ما الان دو ماه میشه که رابطه زناشویی نداریم ایسون منو تهدبد میکنه که ازم شکایت میکنه بخاطر عدم تمکین میخوام بدونم میتونه من محکوم میشم یا نه واینکه من اگه خودم بخوام علیه ایشون کاری کنم از کجا باید شروع کنم از کجا مساوره بگیرم که به حق و حقوقم برسم

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص عدم پرداخت نفقه شما می توانید علیه وی تحت عنوان ترک انفاق شکایت نمایید و در خصوص ایراد ضرب و جرح هم با ارایه مدارک می توانید شکایت نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

شما میتوانید شکایت ترک انفاق کنید و در مورد ضرب و جرح شکایت کنید باید اول برین دفتر خدمات الکترونیک قضایی از اونجا ثبت شکایت کنین

مشاوره‌های حقوقی مرتبط