برای دریافت دیه ام چه کاری باید انجام بدم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۳۷

باسلام
بنده یکسال پیش تصادف کردم و جراحاتی بهم وارد شد که پس از طی مراحل قانونی، تصمیم نهایی توسط دادگاه اتخاذ و رای صادر شد که در برگه ای درصد های خسارت های بدنی که به من وارد شده بود در آن نوشته شده بود.در انتهای این برگه متن زیر نوشته شده است:
"رای صادره غیابی ظرف بیست روز پس از ابلاغ قابل واخواهی در این مرجع و سپس ظرف بیست روز از پس از ابلاغ قابل تجدید نطر در محاکم تجدید نظر استان است"
دو سوال داشتم که ممنون میشم پاسخ بدید
سوال اول اینکه اگر مقصر اعتراض یا تجدیدنظر نکند،آیا من باید مجددا خودم به دادگاه(اجرای احکام)مراجعه کنم یا پرونده به صورت اتوماتیک طی مراحل میشه؟؟
سوال دوم اینکه پرداخت دیه از صندوق تامین به چه صورت است؟ (مقصر بیمه نداشت و وثیقه ای کمتر از میزان دیه من گذاشته که پس از سوال از رئیس دادگاه پاسخ شنیدم که حتی اگه وثیقه هم نداشته باشه از صندوق تامین پرداخت میشه)
ممنون از وکلا و کارشناسان عزیز و سایت خوبتون

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در امور کیفری نیازی به درخواست صدور اجرائیه نیست

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
در پاسخ به سوال اول: پس از گذشت مواعد واخواهی و تجدید نظر خواهی ،طبق روال محاکم کیفری، بدون تقاضای شما، پرونده به اجرای احکام کیفری ارسال خواهد شد .
و در خصوص سوال دوم: دیه آسیبهای وارده از طریق صندوق تامین خسارتهای بدنی قابل پرداخت است.

سلام .اگر رای قطعی شده قابل اقدام است

باسلام اگر رای قطعیت یافته باشد می توانید اقدام نمایید.

شما به دفتر دادگاه مراجعه و چنانچه رای قطعی شده قطعی یادآوری نمایید تاارسال به اجرای احکام شود

با سلام
در صورتیکه رای قطعی شود میتوانید

در صورت قطعی شدن رای می توانید اقدام نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط