🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

برای دفاع از جان و مال خود، در برابر افراد مست و مشکوک چه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۰۷۰

با سلام
من در یک دفتر کار میکنم و روزانه مبلغ هایی بالغ بر 5 الی 6 میلیون تومان در دخل می اید
از انجا که این دفتر در محلی پرت و دنج برای خلافکار ها است، آنها هر چند روز یک بار به این محل دنج امده و شروع به خوردن مشروب میکنند و بعضی مواقع با یکدیگر نیز دعوا میکنند و من انها را از دور میبینم
با این حال برای حفاظت از پول و جان خود به فکر افتادم که یک اسپری فلفل در محل کار خود نگهدارم تا اگر خدای نکرده قصد جان یا مال من را کردند من بتوانم از خود دفاع کنم
حالا یک سوال از خدمت جنابعالی دارم و ان هم اینکه آیا نگهداشتن این اسپری (برای حفاظت از جان و مال خود) در محل کار آیا جرمی دارد و اگر خدای نکرده مجبور به استفاده از آن شدم ، حال انکه برای دفاع از خود بوده ایا جرمی به من وارد است یا خیر
پیشاپیش از پاسخ دلسوزانه شما متشکرم
و من الله توفیق

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .بله جرم است شما باید مجوز داشته باشید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
نگهداری و استفاده از این نوع سلاح ( سلاح سرد ) نیاز به اخذ مجوز دارد در غیر اینصورت جرم است و مجازات دارد.
موفق باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط