🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

برای رفع اتهام رابطه نامشروع چیکار کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۲۰۷

سلام من حدود دو ماه پیش با یه خانم متاهل دوست شدم و بین ما تماس و پیامک و ایجاد قرار برای دیدار برقرار شد و حالا تقریبا یک ماه است که دیگر با هم نیستیم و ان زن تقاضای طلاق کرده و چون خواهر شوهرش میدانست موضوع را به برادرش که همسر خانم هست گفته و شوهرش میخواهد از من شکایت کند من هم متاهلم و فرزند دارم و تماس ها و پیامک های من با خطی ارسال شده که بنام من نمیباشد و چند سال پیش این خط را پیدا کردم خواهش میکنم کمکم کنید باید چیکار کنم و من حدود ۷ یا ۸ سال پیش هم سو پیشینه دارم فقط میخوام زندان نرم

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اثبات شما تحت عنوان جرم رابطه نامشروع به ۹۹ضربه شلاق تعزیری محکوم می شوید

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان

اگر این موضوع ثابت شود شما تحت عنوان جرم رابطه نامشروع به ۹۹ضربه شلاق تعزیری محکوم می شوید

سلام اثبات جرم رابطه نامشروع نیاز به ادله و امارات معتبر دارد و در نهایت اگر محرز هم شود مجازات ان حبس نمی باشد وتا ۹۹ ضربه شلاق مجازات دارد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط