برای رفع مشکل تعویض پلاک, چه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۴۵

سلام
لطفا جواب بنده رو بدهید و راهنمای کنید
بنده برج ۱۱ یه ماشین خریدم و در قولنامه ذکر شد تمامی مشکلات قانونی کشف الفساد و تمامی موانع عدم تعویض پلاک برعهده فروشنده است( این جمله درون قولنامه میباشد) بعد کرونا و بازشدن رفتم تعویض پلاک و متوجه شدم به هر علتی یا دزدی یا غیرقانونی موتور خودرو تعویض شده و شمار موتور دستی میباشد و غیرقانونی است نباید موتور تعویض شود
دارم بذکر فرد فروشنده‌ کاسب ماشین هست و خودش دوبار تعویض پلاک رفته و چون نتونسته ۲ بار مهلت وکالتش تموم شده بوده و تمدید کرده و در اخر هم چون مهلتش تموم شده بود و بعلت مشکلات که داشت فردی که ماشین رو به ایشون فروخته بود متفرقه منفرده بنام من زده
با علم به داشتن مشکل ماشین و به بنده فروخته و الانم که برای رفع مشکل پیشش میرم میگه بفروشش بره
و الان مهلت وکالت هم تمام شده
لطفا بگین چکار کنم
من تا حالا پلیس هم از ۵ متری ندیدم
نمیدونم چطور شکایت کنم کجا بدم و چی بنویسم و بگم

تشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید به دلیل مشکل پیش آمده اعلام فسخ معامله و بیع نامه را بنمایید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط