🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

برای روز دادگاه جهت ضمانت میشه سند ماشین خودم رو ببرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۹۲

آیا در درگیری که بین ما و طرفین رخ داده و جلو همسرم به من فحاشی کردن و به پسرم ضربه زدن و رفتیم پزشکی قانونی و اونا هم خودزنی کرده بودن بعد ۴روز رفتن شکایت کردن و الان میگن که تو به ما بدهکار بودی و درگیری به خاطر این بوده .دوبار هم اومدن رضایت خواستن و ما رضایت ندادیم امکان به زندان رفتن بنده هست بنده بدهکار نیستم به کسی نه چکی نه سفته ای به کسی دادم.
و برای روز دادگاه جهت ضمانت میشه سند ماشین خودم رو ببرم یا باید شخص دیگه ای کفیل من و برادرم بشه و یک کسب پروانه کفایت میکند.
نامه پزشکی قانونی
کبودی در تحتانی خارجی چشم چپ برای پسرم که ۲ساله هست
کبودی و خراشیدگی منقطع در فوقانی قدامی قفسه سینه سمت چپ (حارصه)
خراشیدگی هایی در تحتانی خارجی ابروی چپ و فوقانی قدامی داخلی بیتی (دو حارصه)دارند
خود زنی طرف هم که معتاد و مواد فروش هم هست ثابت شده و تایید کرده پزشکی قانونی

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام با توجه به توضیحات تان مبنی بر خود زنی و تایید آن توسط پزشکی قانونی اتهامی متوجه شما نخواد در عین حال چنانچه پس از صدور قرار می توانید سند خودرو کافی خواهد بود پس از کارشناسی و استعلام لازم دایر بر مالکیت شما به خودرو سند خودرو کافی خواد بود ضمن اینکه در صورت صدور قرار کفالت ، با معرفی کفیل و قبول کفالت توسط مقام قضایی کافی خود بود در رابطه با موضوع بدهی عنوان شده صرف نظر از صحت و سقم آن، مقام قضایی در دادسرا در این خصوص وارد رسیدگی نخواهد شد

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

- موضوع بدهی شما باید با ارائه دلیل و مدرک توسط فرد مقابل به اثبات برسد و شما نیازی به اثبات عدم بدهی خود ندارید .
- تودیع سند خودرو به عنوان وثیقه و یا کفالت از سوی مراجع قضائی مورد پذیرش قرار نمیگیرد .
- پذیرش کفالت یک نفر کفیل برای دو متهم منع قانونی نداشته و بستگی به نظر بازپرس و تایید وی دارد .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط