🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

برای زمینی که سند ۶ دانگ دارد آیا هزینه تفکیک باید پرداخت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۰۲۹

باسلام
ما یک هفته پیش یک قطعه زمین اوقافی خریداری کردیم.که این زمین کروکی و نقشه هوایی و همه‌ی مدارک اعم از سند ۶ دانگ را دارد.
این هفته دنبال کارهای شهرداری رفتیم گفتند علاوه بر هزینه پروانه باید هزینه‌ی تفکیک هم بپردازید.
اما اداره اوقاف میگه ما سند ۶ دانگ دادیم و هزینه تفکیک ندارد.
میخواستم بدونم ما اگه برای گرفتن پروانه اقدام کنیم، باید هزینه تفکیک هم بدهیم یا نه؟!
ممنون

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اموال وقفی قابل معامله نیستند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

با درود زمین اوقاف‌ی قابل خریدو فروش نیست

سلام
تفکیک یعنی تقسیم زمین به قطعات کوچکتر و با توجه به اینکه زمین متعلق به اداره اوقاف است اوقاف می تواند چنین تقاضایی بنماید
و زمین موقوفه قابل خرید و فروش نمی باشد
اگر به هر حال شما یا موقوفه بخواهید آن را به قطعات کوچکتر تفکیک کنید باید حتما بابت این تفکیک وجوهی را به شهرداری طبق ماده ۱۰۱ قانون شهرداری بپردازید
اما اگر می‌خواهید پروانه ساخت برای آن بگیرید دیگر نیاز به تفکیک نیست و فقط باید هزینه‌های پروانه ساخت را بپردازید
و البته ممکن است زمین قبل از اینکه سند شش دانگی بگیرد بزرگتر بوده و به قطعات کوچکتر تبدیل شده باشد که در این صورت نیز هزینه تفکیک دارد یعنی تفکیک قبلا بدون موافقت شهرداری انجام شده ولی حقوق شهرداری طبق ماده ۱۰۱ که در حقوق اشاره شد پرداخت نشده است

سلام مالک ان زمین کما کان اوقاف است شما ان را اجاره کرده اید اگر چنین اجازه ای برای تفکیک داسته باشید قطعا باید هزینه ها را در ثبت وشهرداری بپردازی

مشاوره‌های حقوقی مرتبط