🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

برای شکایت با عنوان تهمت و افترا،چه اقداماتی باید صورت گیرد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۰,۹۶۸

با سلام
می خواستم بپرسم برای شکایت علیه کسی که تهمت زده است چه اقداماتی باید انجام داد و چه سند و مدرکی لازم است و همچنین مجازات چنین فردی چیست؟

۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر ادله قوی دارید و یا شاهد دارای شرایط ، علیه تهمت زننده شکوائیه تنظیم کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

با درود می‌بایست متن شکوائیه تنظیم و از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت رساند، مجازات آن جزای نقدی است

این جرم را می توان با شهادت یا حتی استفاده از پیام های واتس اپ یا پیام کوتاه ثابت کرد
مجازات آن جزای نقدی است
با تنظیم شکواییه و اقدام از طریق دفاتر خدمات قضایی میتوانید شکایت خود را پیگیری کنید

با درود و احترام
برای اثبات جرم نیاز است که از ادله مذکور در قانون مجازات اسلامی استفاده شود. ادله مزبور در اثبات جرایم مورد سوال مشتمل بر اقرار، شهادت و علم قاضی است.
مجازات افترا نیز طبق قانون جدید جزای نقدی درجه شش است.
موفق باشید

بنام خدا،علیه ایشان شکوائیه تنظیم کنید.با شهادت شهود و سایر ادله اثبات دعوی میتوانید ثابت کنید.

با سلام بله
برای اثبات ادعای شما هرچیزی سند و نوشته یا ساده یا اقرار میتواند باشد عکس و فیلم یک یا صدای ضبط شده به عنوان اماره و نشانه قابل استفاده است

خب باید دید از چه طریقی مرتکب افترا شده تا اگر از طریق فضای مجازی است اسکرین شات یا متن پیامک . اگر در درحضور کسی گفته شهادت شهود . براساس اصلاحیه جدید قانون مجازات ی میلیون وهشتصد جریمه میشه

مشاوره‌های حقوقی مرتبط