🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

برای ظاهرسازی تا دم دادگاه با شوهرم برم بعدش برگردم خونه پدرم پرونده تمکین بسته میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۸۰

سلام
همسرم و خانوادش خودشون منو از خونه انداختن بیرون الان خودشونم تمکین زدن علاوه بر جهیزیم وسایل شخصیمم بردن من پیامکهایی از روابط نامشروع شوهرم با دختری پیدا کردم میتونم علاوه بر اثبات امنیت جانی و حیثیتی اسکرینای اون پیاما رو هم به قاضی نشون بدم یا ممکنه خودم محکوم بشم؟ شوهرم با اینکه خودم واسطه میفرستادم حتی پیامش موجوده که به من گفته واسطه نفرست برنمیگردم هم موجوده حتی توی پیام بهم گفته بیا جهیزیتو ببر میخوام خونه رو تحویل بدم ولی بعدا که برای بردن وسایلم رفتم خواهراش به من حمله کردن و کتک کاری کردیم حتی مامور اومد و ایشون قفل خونه رو عوض کرده که من نیام حتی قرار بود مهریمو در عوض اینکه طلاقم بده ببخشم راضی شده بود اما یهو لج کرد گفت من که چیزی به اسمم نیست واسه مهریه هیچ غلطی نمیتونی بکنی علیهت عدم تمکین میزنم ازدواج مجدد میکنم اما تو رو معلق میذارم به نظرتون اگه توی دادگاه علاوه بر اظهارات فوق به قاضی الکی بگم حاضرم برگردم به شرط اینکه از این اقا تضمین بگیرید و امنیتمو تضمین کنید بعد که قبول کرد برای ظاهرسازی تا دم دادگاه با شوهرم برم بعدش برگردم خونه پدرم پرونده تمکین بسته میشه؟لطفا توضیح مفصل

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اولا در صورتی که شما چنین کاری را انجام دهید ایشان مجدد می توانند نسبت به عدم تمکین شما اقدام نمایند
در ثانی در ارتباط با مهریه که ایشان بیان نموده بودند چون اموالی به نام شان نیست مهریه قابل پرداخت نخواهد بود شما نسبت به مهریه خود اقدام نمایید ایشان موظف به پرداخت مهریه به صورت اقساط میباشند

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

اگرملزم به تمکین شدید و اجراییه نیز صادرشده و مسکن و اثاث منزل مورد قبول مددکار قرار گرفته . درمعیت مددکار و شوهر به منزل مشترک خواهید رفت و صورتجلسه حصور شما درمنزل مشترک تنظیم می گردد

اگر اطلاع دارید از پیامک های مربوط به رابطه نامشروع اگر از خط همسرتان(به نام همسرتان) با مطالب نامشروع به خطی که به نام خانمی دیگر باشد ، و رابطه زوجیت بین همسرتان و ایشان اعم از موقت و دایم بینشان موجود نباشد ، میتوانید شکایت کیفری مبنی بر وجود رابطه نامشروع طرح نمایید. ولی به فرض محکومیت همسرتان ، موضوع عدم امنیت جانی و حیثیتی شما به اعتبار این موضوع اثبات نشده و زوج صرفا به شلاق محکوم خواهند شد.
اگر دلایلی محکمه پسند چون شهود یا اقرار مبنی بر اخراج شما از منزل مشترک دارید ضم پرونده کنید.
در خصوص ضرب و جرح عمدی اگر شاهد و یا اثاری بر بدنتان باقی مانده باشد ، میتوانید طرح شکایت کیفری
به اتهام ضرب و جرح عمدی نمایید.
وظیفه مشاور و وکیل نشان دادن قالب صحیح حقوقی طرح دعاوی و یا دفاع قانونی و صحیح به جهت احقاق حق است ، نه نشان دادن طرق تقلب و روش خارج از عرف و اخلاق . پایدار باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط