🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

برای فرستادن اظهارنامه چه چیز هایی لازمه داشته باشم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۳۳

با سلام
شرکت بیمه فرصت ۲۰ روزه پرداخت دیه رو رد کرده و امروز و فردا میکنه
با کسی صحبت کردم و بهم گفت باید برای بیمه اظهار نامه رسمی بفرستم و اگر باز هم پرداخت نکردند میتونم درخواست توقیف اموال بیمه رو بدم
حالا چند تا سوال پیش میاد که در پایین مطرح میکنم خواهش میکنم پاسخ بدید به همش -_-
۱- برای فرستادن اظهارنامه چه چیز هایی لازمه داشته باشم ؟ (شماره تلفن بینه و ادرس و اینجور چیزها لازمه ایا ؟ )
۲- متن دقیق اظهارنامه چی باید باشه ؟ من هیچی راجع بهش نمیدونم و نمیدونم چه جور متنی باشه خواهشا اگر میتونید یک نمونه متن بگید من بهشون بفرستم
۳- چقدر بعد از اظهار نامه میتونم برای درخواست توقیف اموال بیمه اقدام کنم ؟
پیشاپیش خیلی ممنونم امیدوارم پاسخ ها واضح و شفاف باشه تا منم بتونم بفهمم

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱- مشخصات و محل اقامت بیمه
۲- نیازمند بررسی موضوع است.
۳- باید دادخواست بدید

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

درودبرشما
اظهارنامه یعنی مطالبه رسمی حقی از دیگری که درآینده بعنوان سند رسمی قابل استنا د است
- اگر بعد ارسال مطالبات شما پرداخت نشود باید طرح دعوا کنید و اظهارنامه بعنوان یکی از دلایل شما است که پیوست دادخواست می کنید

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید که اظهارنامه اولین وسیله رسمی مطالبه طلب یا اطلاع امر یا فعلی به دیگری‌ست، لکن تنظیم آن امری تخصصی و مستلزم بهره جویی از حقوقدانان است.

با سلام
اظهارنامه یک مطالبه رسمی خواسته شماست در صورت نیاز از وکلا کمک بگیرید

با درود اظهارنامه مطالبه رسمی امری یا فعلی از دیگری است

اظهارنامه یعنی مطالبه رسمی - اگر بعد ارسال مطالبات شما پرداخت نشود باید طرح دعوا کنید و اظهارنامه بعنوان یکی از دلایل شما است که پیوست دادخواست می کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط