🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

برای فک پلاک خودرویی که به نام من هست باید چه کنم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۵۰۳

برای فک پلاک خودرویی که به نام من هست و خریدار برای فک پلاک اقدام نکرده باید چکاری انجام بدم..در ضمن هیچگونی مدارکی هم ندارم جز شماره همراه چون مربوط به ۹ سال پیش هست

۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام میتونید دادخواست الزام به فک پلاک بدید

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

فک پلاک اتومبیل به تبع تنظیم سند رسمی انتقال، به نام خریدار قابل اعمال است چون پلاک خودرو جز لاینفک خودرو است. بنابراین طرح دعوای جداگانه فک پلاک اتومبیل قابل استماع نیست.

سلام. با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی می توانید دادخواست الزام به فک پلاک دهید.

سلام از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست الزام به فک پلاک خودرو تقدیم کنید

از طریق دفتر خدمات قضایی الزام به فک پلاک خودرو دهید. معمولا افراد در ثنا ثبت نام می کنندو نام و نام خانوادگی و کد ملی ایشان برای شکایت کافی است.

دادخواست الزام به فک پلاک خودرو به دفتر خدمات قضایی تقدیم کنید

باسلام
شمابایستی در ابتدا اظهارنامه‌ای تنظیم نماید و به‌صورت قانونی از طرف مقابل درخواست نماید که هرچه سریع‌تر برای فک پلاک اقدام نماید. اگر طرف مقابل او اقدامی در این خصوص انجام نداد، بایستی هرچه سریع‌تر از طریق مراجعه به دادگاه حقوقی محل اقامت طرف مقابل یا محل تنظیم قرارداد، دادخواست «تقاضای الزام به فک پلاک» علیه ایشان تنظیم نماید. در صورتی‌که مرجع قضایی حکم توقیف خودرو را صادر کند، این موضوع در سیستم راهور ثبت می‌شود و خودرو پس از توقیف جهت تعویض پلاک به این مراکز معرفی

مشاوره‌های حقوقی مرتبط