🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

برای فک پلاک خودرو چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۱۲

سلام
من شش ماه پیش به نمایشگاه ماشین فروختم با هم رفتیم محضر. وکالت فروش دادم بعد از شش ‌ماه فهمیدم هنوز خودرو فک پلاک نشده به دفتر اسناد رفتم درخواست کپی وکالت کردم. متوجه شدم محضر و نمایشگاه با هم هماهنگ شدن اصلا وکالت فروش تاریخ اعتبار ندارد بجای یه نفر اسم ۲ نفر وکیل هست حق عزل را سلب کردند و یک صفحه کامل اختیارات کامل را به خودشون دادن محضر اصلا چیزی درمورد تاریخ و یا تعداد وکلا و کلیه اختیارات به من نگفت آیا محضر و نمایشگاه جرمی نکردن بدون آگاهی من الان من باید خواهش تمنا کنم که برن فک پلاک کنن. ممنون

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طی تنظیم دادخواستی از طریق مراجه قانونی ، خریدار را ملزم به فک پلاک و تنظیم سند نمایید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان

دادخواست فک پلاک خودرو بدهید

به مهر
در دفتر خدمات قضایی دادخواست فک پلاک خودرو را ثبت نمایید.

سلام
اثبات تخلف دفترخانه ناممکن و بیهوده است. به جای آن از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست فک پلاک بدهید.

با سلام
اکنون شما میتوانید دادخواست فک پلاک آن ماشین را مطرح کنید

با توجه به اینکه سند به نام شماست نسبت به توقیف خودرو اقدام و دادخواست فک پلاک خودرو را ثبت کنید.

سلام. اول می توانید از طریق پلیس +۱۰ دستورفک و توقیف پلاک خود را بگیرید. ماشین در هر جایی ممکن توسط پلیس توقیف می شود. و خریدار به شما مراجعه خواهد کرد. ۲..اگر بخواهید شکایت کنید از بنگاه می توانید شکایت کیفری کنید. عمل ایشان مصداق جرم سفید امضا می باشد. و حبس دارد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط