برای محکم کاری تنظیم اقرار نامه در دفترخانه یا گواهی امضا را توصیه می کنید؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۶

با سلام
قصد داریم اپارتمانی را که به صورت صلح عمری از پدر به مادر منتقل شده است. را به دو نفر از فرزندان صلح عمری نماییم چون اپارتمان سند ثبتی ندارد قابل انتقال رسمی نمی باشد و به صورت صلح نامه عادی با دو شاهد تنظیم نمودیم.
بیم ان را داریم که سایر وراث در اینده به صلح نامه خدشه وارد نمایند. لذا می خواهیم محکم کاری نماییم.

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام حتما به دفاتراسنادرسمی مراجعه نمایید وسندرسمی تنظیم نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
بله، اقدام به تنظیم اقرارنامه در دفتر اسناد رسمی می‌تواند از مشکلات در آینده جلوگیری کند.

اقدام به تنظیم اقرارنامه در دفتر اسناد رسمی و تنفیذ صلح نامه توسط تمامی وراث و چند شاهد میتواند تا حد زیادی از مشکلات آینده جلوگیری کند

جهت جلوگیری از مشکلات احتمالی آینده بهتر است از صلح نامه را ب امضای تمامی وراث برسانید و همچنین برای تحکیم آن از طریق دفترخانه رسمی اقدام کنید

با سلام
در صورتی که سند مالکیت نباشد چاره ای جز اقدام به صلح نامه عادی ندارید و برای این امر میتوانید این صلح نامه را به امضای چند شاهد و نیز تمامی وراث برسانید .
اخذ اقرار نامه یا تصدیق امضاء در دفاتر اسناد رسمی نیز میتواند صلح نامه شما را تحکیم بخشد

سلام بله اقرارنامه تاثیر گذار است ضمنا در صلح حق فسخ را ساقط نمایید

بله حتما اقرارنامه رسمی تنظیم کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط